Welkom

Voor alle Nederlandse bezoekers heb ik helaas geen goed bericht, sinds 1 september 2017 ben ik gestopt met het bedrijf. In 1996 ben ik gestart met een ingenieursbureau, waarna het in 2003 het werd omgevormd in een architectenbureau. Na 11 jaar en vele bouwprojecten later komt er een einde aan, althans in Nederland.

Vanaf 1 januari 2018 start ik een nieuw architectenbureau, met een focus op bio- ecologische architectuur, onder dezelfde naam maar dan gevestigd in Ierland.

Architect ir. Wim G.J. Velzeboer

Visie

We willen dat mensen weer één worden met zichzelf in een gezonde leefomgeving.

Te midden van de stress en de hectiek is het veelal moeilijk om bij jezelf thuis te komen. Als je dan thuis komt wil je ook quality-time, maar als het thuis een verlengde is van de stress verhogende factoren dan kom je nooit tot rust en tot jezelf.

Een huis dat van zichzelf al in contact staat met de natuur schept een basis om echt thuis te komen.

Al onze ontwerpen zijn volledig maatwerk en erop gericht de mensen weer in contact te brengen met zichzelf en de natuur. Dit doen wij door naast duurzaam en energieneutraal bijvoorbeeld gebruik te maken van natuurlijke materialen, een overvloed aan daglicht en zuivere schone lucht in de woning.

Zo ontstaat er een biologisch en ecologisch verantwoorde leefomgeving.

Contact